Доставка и начини на плащане

"ICONS-BG" осигурява различни опции за безплатна доставка до  населените места в България.

Заплащането става с наложен платеж - в момента на получаване.

Доставката се извършва възможно най-бързо след заявката за покупка и обикновено Вие получавате произведенията още на следващия работен ден.

За клиенти от гр. София е възможна доставка още в същия ден, както и заплащане с кредитна или дебитна карта - в момента на получаването. Тази опция е необходимо да заявите по телефона -  когато Ви се обадим за потвърждение на поръчката и е възможна благодарение на нашия мобилен ПОС-терминал !

Всички детайли за това ще бъдат уточнени и по телефона, след като се свържем с Вас.

За доставки използваме водещи куриерски фирми като Еконт, Европът и други, които ще доставят поръчката на посочен адрес или "до поискване" -  в удобен за Вас офис на куриерската фирма.

Призведенията са грижливо опаковани и застраховани, като в работата си сме достигнали до извода, че "добрата опаковка е най-добрата застраховка".

Всички пратки се изпращат с наложен платеж и опция за преглед и връщане, което Ви осигурява спокойно и сигурно пазаруване.

* Клиентите от чужбина е необходимо да се  свържат с нас  по и-мейл или телефон, за да получат информация за другите ни опциите за плащане и доставка.