Доставка и начини на плащане

"ICONS-BG" осигурява различни възможност за безплатна доставка до офисите на СПИДИ, както фиксирана цена за доставка до офис на ЕКОНТ или до адрес на клиента.

Заплащате при получаването - на куриерската фирма, след като отворите и прегледате пратката.

Доставката се извършва възможно най-бързо след заявката за покупка и обикновено Вие получавате произведенията още на следващия работен ден.

Всички детайли за това ще бъдат уточнени и по телефона, след като се свържем с Вас.

За доставки използваме водещи куриерски фирми, които ще доставят поръчката на посочен адрес или "до поискване" -  в удобен за Вас офис на куриерската фирма.

Призведенията са грижливо опаковани и застраховани, като в работата си сме достигнали до извода, че "добрата опаковка е най-добрата застраховка".

Всички пратки се изпращат с наложен платеж (ППП*) и опция за преглед преди плащане. Това Ви гарантира спокойно и сигурно пазаруване.

* ППП - това е наложен платеж с Пощенски Паричен Превод. Важно е да знаете, че в този случай касовата бележка се замества от бележката, която получавате от куриера. Запазете си я при нужда.

*Ако желаете да направите подарък или сте клиент от чужбина, можете да направите сигурно и бързо плащане с банковата си карта. Необходимо е само да се свържете с нас, за да Ви изпратим "искане за плащане" - по имейл, смс или чат приложение. Клиентът отваря линка и извършва плащането на защитена страница на операторът за електронни пари myPOS.